Food

Normaal gesproken bestaat onze kaart uit luxe voorgerechten, koud en warm. Als afsluiter kunt u dan kiezen uit een zoet dessert of een kaasplankje. De gerechten zijn gemaakt voor één persoon en niet geschikt voor ''Shared dining''. Vier gerechten staan gelijk aan een 3-gangen diner.

Maar door Covid-19 maatregelen hanteren wij momenteel alleen onderstaand afhaalmenu:

Image by Arno Smit
Afhaalmenu.png
Vooraf

Brioche met tomatenboter

Amuse

Soesje met een crème van paddenstoelen en ricotta

Voor

Coquilles met een crème van pastinaak en gerookte paling, rolletjes van rettich en radijs, kletskop van citrus en gel van dille

 
Tussen **

Tartaar van Hollands zuiglam met witte asperges, ras el hanout, gerookt eigeel en koekjes van parmezaan

Hoofd

Zacht gegaarde runderwang met een salade van aardappel en peulvruchten van het seizoen, gelakte knolselderij, gekonfijte meloesuitjes, gel van veenbes en gefrituurde sjalotten

Dessert

Tarte tatin van rabarber met een mousse van bloedsinaasappel, créme van rode wijn azijn en krokant van honing

 

Friandises

Truffel van witte chocolade en limoen met een vleugje zeezout

 

** bij 4 gangen p.p.

3 gangen €30,-

4 gangen €40,-

 

Optioneel kaasplank van Bourgondisch Lifestyle met vijgen compote en notenbrood €15

 

Fles wijn erbij? Dat kan al voor €15,- per fles

Donderdag t/m zondag

Te bestellen via

info@restaurantmrandmrs.nl

of bel 023-5315935

Image by Anders Jildén